0646625323 info@vivestra.nl

Vivestra. Met het hoofd én het hart.

Wij zijn Vivestra. Een organisatie, ontstaan vanuit de behoefte om kwalitatief jongerenwerk en sterke begeleiding te leveren. Om voor, naast en achter tieners- en jongeren te staan. Hen te ondersteunen, te begeleiden en te doen groeien.

In het werkveld is waar Vivestra het beste tot zijn recht komt. Die professionaliteit is een kernwaarde van Vivestra.  Een andere kernwaarde van Vivestra is dat wij betrokken zijn, met het hoofd én het hart. En of het op straat is, een plein of speelveld, in een kantoor of vergaderruimte. Wij zijn altijd dichtbij. Met een telefoontje of met een druk op de knop. Dat is ook onze laatste kernwaarde; het dichtbij zijn. Wij zijn altijd bereikbaar voor de tieners- en jongeren waar we mee werken. Wij bieden een breed palet van diensten en projecten aan. Allemaal uit de koker van jongerenwerk.

Veel bij Vivestra is maatwerk, daarom krijg jij vooraf van ons voldoende informatie wanneer je voor ons kiest. Zo kom je niet voor onverwachte verassingen te staan. De kwaliteit die je mag verwachten van sterk jongerenwerk is onze standaard. Het leveren van die kwaliteit staat voor ons synoniem aan het plezier en het enthousiasme waarmee wij ons werk, jongerenwerk, uitvoeren. Vivestra heeft ruime ervaring in het opzetten en het beheren van zowel tiener- als jongerencentra en kleinschalige huiskamers. Deze zijn altijd voorzien van een veilig pedagogisch opvoedklimaat en een educatieve, uitdagende programmering gevuld met activiteiten zodat de kwaliteiten en kansen van de betrokken jeugdigen goed tot bloei komen. Zelfs als ze zoekende zijn of moeilijk, storend of laks gedrag vertonen.

Wij weten dat zij áltijd, ergens diep van binnen, verder willen groeien. Ook als zij het even moeilijk hebben door een moeilijke situatie thuis, op school of door die geweldige tijd die puberteit heet. En als ze even een steuntje in de rug nodig hebben om net een volgende stap te kunnen zetten in hun leven, dan kunnen zij altijd terecht bij Vivestra voor (ambulante) begeleiding.

Want jeugd heeft de toekomst!

Naast de passie voor het beroep van jongerenwerker die ons heeft samengebracht, is het ook de jarenlange ervaring, kennis en kunde van het werken met tieners en jongeren die wij met veel trots willen overdragen. Aan tieners- en jongeren. Hun ouders of verzorgers. En aan andere instellingen en instanties. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Vivestra.